Navigatie

RETOURNEREN / ANNULEREN

 

Hoe kun je gekochte producten retourneren?
Ben je niet tevreden over je bestelde items uit de shop ? Geen probleem. 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@minidepartment.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Er zijn enkele voorwaarden voor het retourneren van producten:
- De kosten voor het retourzenden komen voor eigen rekening. 
- De producten moeten onbeschadigd en in de originele verpakking teruggezonden worden. 
Wanneer de producten in goede staat retour zijn ontvangen, zal het bedrag van de bestelling binnen 7 dagen teruggestort worden op het opgegeven rekeningnummer.

Retouradres:
Mini Department
Dissel 5 
5391 CM Nuland 

​Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven : 
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact  ( info@minidepartment.nl of +31653808927 met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen

Retourformulier/Herroepingsformulier
Download hier het retourformulier/herroepingsformulier. Het fomulier hoeft niet verplicht gebruikt te worden.

 

 

 

 

© 2017 - 2019 www.minidepartment.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel