Navigatie

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN
 

Bijtring | Bijtspeelgoed | Bijtfiguur | Speenkoord | Bijt rammelaar | Bijtketting | Kinderwagen / Maxi-cosi hanger -rammelaar | Stokke kinderstoel hanger | Boxspanner | Buggyrammelaar | 
- Laat jouw baby nooit met de bovengenoemde producten slapen en gebruik deze alleen onder toezicht ( dit vanwege de kleine onderdelen ) !
- De hierboven genoemde producten zijn onderhevig aan slijtage door wrijving en beweging van de onderdelen. 
- Wanneer de hierboven genoemde producten  in contact komen met speeksel door kwijlen en of water/vocht kunnen de materialen hun stevigheid verliezen en/of (sneller) kapot gaan. Controleer daarom regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten. Dit kun je doen door er even aan te trekken en het koord te beoordelen tussen de kralen.
- De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. 
- De Kinderwagen / Maxi-cosi hanger -rammelaar | Stokke kinderstoel\ hanger | Boxspanner | zijn tevens bedoeld ter decoratie en dienen altijd uiten handbereik van kinderen gehangen te worden. Gebruik op andere wijze dan als hanger/decoratie is geheel op eigen verantwoordelijkheid.
- Het gebruik van de hierboven genoemde producten  is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Mini Department is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een van de bovengenoemde producten. 
Let op!
Laat je kind nooit achter zonder toezicht. Controleer altijd of alle onderdelen nog goed vast zitten.

Punnikwoorden zijn bedoeld als decoratie en dienen altijd uiten handbereik van kinderen gehangen te worden. Gebruik op andere wijze dan als hanger/decoratie is geheel op eigen verantwoordelijkheid. Punnikwoorden bevatten stevig klemmend materiaal wat door onjuist gebruik gevaarlijk kan zijn voor kleine kinderen.
 

Sieraden worden gemaakt met materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Een sieraad is echter door gebruik onderhevig aan slijtage. Het elastiek en of koord van sieraden slijt door wrijving van kralen en sluitingen. Controleer dus regelmatig sieraden op hun stevigheid en laat kinderen geen sieraden zonder toezicht dragen (bijvoorbeeld naar school of opvang). Sieraden zijn niet geschikt en niet bedoeld om mee te slapen. Sieraden zijn tevens bedoeld als accessoire en niet als speelgoed. 

 

Haarbanden dienen altijd onder toezicht gedragen te worden. Een kind kan zich in het meerekkende bandje verstrengelen. Doe het haarbandje uit tijdens spelen (zonder toezicht) en het slapen.

 

Onderhoud
Het hout van de ringen en kralen is onbehandeld. Je kan dit zo laten of je kan er je eigen olieen ter afwerking voor gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld jojoba of lijnzaad olie zijn. 
Mochten de silliconen kralen of andere producten pluisjes of kruimels verzamelen kan je deze gewoon afspoelen en goed aan de lucht laten drogen. Je kan de volledig silliconen bijtringen wel met water en een licht sopje schoonmaken en zijn als ze droog zijn ook geschikt om in de koelkast te leggen voor extra verkoeling. Deze artikelen kunnen niet uitgekookt worden.
Mochten de houten onderdelen pluisjes of kruimels verzamelen dan alleen dat plekje met een licht vochtig doekje schoonmaken. Deze artikelen mogen niet helemaal onder water gehouden worden in verband met het zacht worden van het hout en het werken van het hout.

 

LET OP ! Alle artikelen dienen bij beschadigingen of slijtage vervangen te worden.
- De Verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt en bevestigd dat er kennis is genomen van de veiligheidsvoorschriften. Geef je het artikel cadeau lever dan altijd de veiligheidsvoorschriften mee zodat de ontvanger deze in zijn/haar bezit heeft.  
- Ieder kind is anders, beoordeel daarom goed of het desbetreffende kind wel of niet met het product om kan gaan. Leeftijd is slechts een indicatie. Een jonger kind kan soms beter met een bepaald product overweg dan een ouder kind. 
- De verantwoordelijkheid voor het in acht nemen en nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van deze voorschriften
-Bij ieder artikel waarbij de voorschriften van toepassing zijn is een gedrukt exemplaar bijgesloten, geef je het artikel cadeau lever dan altijd de voorschriften mee zodat ook de ontvanger deze in zijn/haar bezit heeft.

 

© 2017 - 2019 www.minidepartment.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel